Linnéträdgården

Här är lite bilder på Västermalms linnéträdgård när den är som finast. En underbar miljö att sitta ute och plugga i, eller varför inte bara umgås. Det är denna trädgård vi utvecklar i detta projekt.

Här är Sundsvalls gymnasiums fina trädgård som vi tjejer driver det här året.Där finns plats att sitta och umgås mm.

Spanska presentation

Hej allihopa!
Imorse bar det av! Men för alla er som inte är helt insatta i projektet redan ska veta att alla inte åkte till Venezuela imorse. Jag, Sara, är kvar här i Sundsvall eftersom jag var tvungen att stanna hemma och träna. Jag blev istället detta projekts "kontakt" här hemma i Sundsvall och efter gårdagen kanske det är tur att jag var här och kunde ordna lite saker.

En av våra alla underbara idéer var att göra en film som presenterar oss tjejer och samtidigt visa upp Sundsvall lite. Men eftersom allt strulade och då menar jag allt, kameran, nedladdningen, ljudet ... ALLT, därför gick det inte riktigt som tänkt. Eftersom tjejerna var tvungna att packa och ordna det sista för resan erbjöd jag mig att sitta med filmen. Jag satt hela dagen igår och nu har jag ÄNTLIGEN ordnat den. Pga tidsbrist är den dock inte särskilt fint klippt och i största allmänhet inte särskillt "profesionell" eller bra för den delen heller men den är iaf klar.

Länken till filmen finner ni här till höger, under länkar. Så om ni är intresserade av vad tjejerna ska visa på skolan i Venezuela, höra oss prata spanska eller om ni bara vill se hur dålig jag är på att klippa filmer, kolla in den!

/Sara


Tja alla linnefans!

Det skulle ju vara Linné men någon glömde apostrofen, nä men det gick faktist inte att skriva Linné så ni får ha lite fantasi helt enkelt.

Vi är fem tjejer från naturvetenskapliga programmet på Sundsvalls gymnasium. Våra namn är Frida Widelund, Elin Dahlqvist, Elin Sundin, Ida Godin och Sara Storgärd. Här kan ni följa vårat projekt som går ut på att följa Pehr Löflings fotspår i en resa till Venezuela. Planet avgår den 8 februari och vi är sedan borta i 10 dagar. Den här resan kommer bara vara en del i vårat projektarbete, PA1201, utöver denna resa bedriver vi också en trädgård här på Västermalm.

En trädgård som startade år 2007 (dvs. under Linnéåret) av några tjejer här från naturvetenskapliga programmet. Det är alltså fjärde året som trädgården bedrivs och utvecklas av elever på deras PA1201:s tid.

Nu har vi en miljonsaker att planera inför resan som kommer bli mycket innehållsrik, exakt som denna blogg (förhoppningsvis), beroende på hur generösa dom i Venezuela är med internet...


RSS 2.0