Spanska presentation

Hej allihopa!
Imorse bar det av! Men för alla er som inte är helt insatta i projektet redan ska veta att alla inte åkte till Venezuela imorse. Jag, Sara, är kvar här i Sundsvall eftersom jag var tvungen att stanna hemma och träna. Jag blev istället detta projekts "kontakt" här hemma i Sundsvall och efter gårdagen kanske det är tur att jag var här och kunde ordna lite saker.

En av våra alla underbara idéer var att göra en film som presenterar oss tjejer och samtidigt visa upp Sundsvall lite. Men eftersom allt strulade och då menar jag allt, kameran, nedladdningen, ljudet ... ALLT, därför gick det inte riktigt som tänkt. Eftersom tjejerna var tvungna att packa och ordna det sista för resan erbjöd jag mig att sitta med filmen. Jag satt hela dagen igår och nu har jag ÄNTLIGEN ordnat den. Pga tidsbrist är den dock inte särskilt fint klippt och i största allmänhet inte särskillt "profesionell" eller bra för den delen heller men den är iaf klar.

Länken till filmen finner ni här till höger, under länkar. Så om ni är intresserade av vad tjejerna ska visa på skolan i Venezuela, höra oss prata spanska eller om ni bara vill se hur dålig jag är på att klippa filmer, kolla in den!

/Sara


Kommentarer
Postat av: smr

Hahaha, trelig video ni har gjort damer.

2011-02-09 @ 20:06:49
URL: http://retardsunites.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0