10 februari 2011

Dag 3

Vaknade tidigt, blev hämtad av Yraima och Elisabeth klockan 06.40. Framme vid skolan gick allting fort, vi blev inslussade till lärarnas kontor och Elisabeth sa att vi skulle skynda oss till storsamlingen för att presentera oss. Så där stod vi inför 500 exalterade ungar medan en av oss försökte presentera oss på spanska, gick väl okej. Sedan var det Löflingbarnens tur att stå på scen och de bjöd på teater och visade upp plancher de gjort under löflingveckan.

Efter storsamlingen var det brådska till biblioteket där vi blev bjuden på frukost. När vi klev ut ur biblioteket för att åka till Löflingparken (en park mitt i stan) blev vi överfallen av hur många Löflingbarn som helst som hängde sig runt midjorna och ville ta kort med oss. Men Elisabeth och Yraima tyckte inte att vi hade tid med att prata med dem just då så de släpade ut oss till bilen och körde oss till löflingparken.

Där blev vi väl mottagna av våra guider för dagen som sedan tog oss genom hela löflingparken. Det var otroligt kul att se djuren och naturen i Venezuela, vi fick också se Löflings gravplats. Vid det här laget var alla svettig och jävlig efter att ha åkt runt i en trång liten jeep i 35 graders värme. Givetvis ville Elisabeth då bjuda oss på lunch så hennes son och Yraima tog oss då till en fin restaurang på en privat klubb. Efter lunch var vi ”ledig” och Lois (Elisabeths son) tog oss till en stor galleria där vi fördrev resten av kvällen.

 

658 glada och intresserade elever

En kort presentation av oss

 

VIP-platserna
Friterad flottig macka till frukost
Några av löflingbarnen
Lövlings minnessten i lövlingparken
En söt apa som fick ett chips

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0