11 februari 2011

Dag 4

Vi vaknade upp till en fin dag i Ciudad Guyana. Efter en liten tur där vi köpte vatten blev vi skjutsade till skolan där de bjöd på frukost, samtidigt förberedde vi det sista inför vår lilla presentation. Nere vid scenen var det fullt liv och vi fick se på olika uppträdanden som barnen på skolan gjorde innan det till slut var vår tur. Då krånglade dock tekniken rejält och det hela slutade med att vi inte kunde visa filmen, utan endast pratade mycket kort om vårt projekt på spanska. Man kan ju säga att vi var allt annat än nöjda med vår presentation men vi gjorde vårt bästa utifrån situationen. Efter presentationen fick vi följa med till deras trädgård där vi alla fick plantera varsin växt.

Sedan bar det av till lunch med Elizabeth och annan personal från skolan. Där kom tidningen och tog kort och vi fick också till vår chock veta att vi skulle medverka i radion efter lunchen. Så direkt efter vi ätit var det dags att hoppa i bilarna mot radiostationen. Där var vi lite arga över att vi inte fått reda på något men Elin D och Frida gjorde ett superbra jobb med tanke på situationen.

Efter det hade vi lite egentid på ett köpcentrum och på Pasadat innan vi skulle ut på kvällen tillsammans med Elizabeths söner. Vi stannade dock inte speciellt länge utan åkte hem runt halv ett, vi var då väldigt trötta och somnade direkt.

 

Nervösa inför redovisningen

Presentutdelning efter presentationen

Vi planterade växter

Lunch på spansk restaurang

På radiostationen

En flytande klubb/bar

Bäste Luis Eduardo

Venezuelansk vän

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0